Activity

Posemiddag

20-10-2020 17:00 19 of 20 seats available
Network: Related to I Will Cook For Food
Where: Denmark
Participants: Martin Sander (admin)
Details: AFLYST!!!
Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden, så alle kommer i køkkenet. Og selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin!

Vær opmærksom på at der muligvis fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.

Det bliver i København - præcis adresse annonceres senere, når en vært har meldt sig.

Alle kan tilmelde sig. Men da det er ukendt i skrivende stund, hvor mange der kan deltage får du en bekræftelse via Wybra, hvis du har fået en plads.

Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen via Wybras frameldingsfunktion, så en anden kan få pladsen.

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle drikkevarer til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede (så ikke noget med at aftale råvarer i kommentartråden) - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op. Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og går stopmætte hjem.

Forvent 5-10 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten!

Det er gratis, udover råvarer og drikkelse, at deltage.

Skriv til mig på thomas@iwillcookforfood.dk hvis du vil være vært.

Jeg glæder mig! Vi ses!
AFLYST

Comments

Send me a mail regarding new comments