Activity

Posemiddag

12-01-2018 17:00 The activity is fully booked
Network: Related to I Will Cook For Food
Where: HF Frederikshøj 250, 2450 Kbh SV.
Participants: Thomas Aaby Berdal (admin), Vivi Søndergård, Nuno Catharina Pedersen, Gregers Skibsted, Maja Estrup, Cecilie Damquist, Knud Hvilsted, Heidi Heidi
Details: Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden, så alle kommer i køkkenet. Og selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin!

Vær opmærksom på at der muligvis fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.

Det bliver i København - præcis adresse annonceres senere, når en vært har meldt sig.

Alle kan tilmelde sig. Men da det er ukendt i skrivende stund, hvor mange der kan deltage får du en bekræftelse via Wybra, hvis du har fået en plads.

Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen via Wybras frameldingsfunktion, så en anden kan få pladsen.

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle drikkevarer til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede (så ikke noget med at aftale råvarer i kommentartråden) - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op. Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og går stopmætte hjem.

Forvent 5-10 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten!

Det er gratis, udover råvarer og drikkelse, at deltage.

Skriv til mig på thomas@iwillcookforfood.dk hvis du vil være vært.

Jeg glæder mig! Vi ses!

Comments

Send me a mail regarding new comments
Vi har nu en vært :)
Og derfor bliver man nu bare godkendt automatisk indtil pladserne er taget.
Hej Thomas .... så har jeg oprettet mig og meldt mig til ... det bliver skønt med en posemiddag :o)
Kære alle - glæder mig! Jeg er desværre hende, der kan fare vild i en telefonboks og tilmed aldrig har været i haveforeningen. For at forsøge på at foregribe, at jeg cykler hvileløst rundt, så vil jeg høre, om hus/nummeret er til at få øje på (i mørke) eller om det har særlige kendetegn, jeg kan spejde efter. Kh en der kender kompas-siden af sig selv ret godt :-)
Jeg har fået æren af at lægge hus til på fredag, og glæder mig til at se jer alle og hvad Thomas kan hjælpe os med at finde på. Mine to piger, Elvira og Elise er også hjemme i morgen aften, og vi må se om de også vil hjælpe til eller flade ud efter en lang uge ;) Vi bor i en haveforening i Sydhavnen, og adressen er HF Frederikshøj 250. Det er et rødt hus på O-gangen i tæt ved foreningshuset, som burde være nogenlunde til at finde. Hvis nogen er bekendt med Karens Minde Kulturhus, er det lige ved siden af her. Der er mulighed for at parkere, hvis man kommer ad Thomas Koppels Allé. Nærmeste bus er 3A/10/14 ved Mozarts Plads, og det er ca. lige langt fra Sydhavn og Sjælør Station. Mit nr. er 61679944, hvis I ikke kan finde det :)
Hej Nuno .... jeg glæder mig til at hilse på jer i aften :O)
Kære alle ..... tak for en aktiv - smagberigende og sjov aften i posemiddagens lys .... tak til Nuno´s gæstfrihed og tak til Thomas for det store overblik - toldmodighed og gode forklaringer og tak til alle jer andre .... livsbekraftigende at møde nye mennekser
Hov ....den røg afsted midt i det hele ..... livsbekraftigende at møde nye mennesker, hvor hygge - grin & gode snakke går op i en højere enhed :)
TAK for mad, hygge, grin, vin og nye indsigter både om mad og mennesker :-) Tak, Nuno for at være vært og dine piger for at deltage - hyggeligt :-)