Activity

Posemiddag

03-11-2017 17:00
Network: Related to I Will Cook For Food
Where: Copenhagen, Denmark
Participants: Thomas Aaby Berdal (admin)
Details: Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden.

Alle gæster skal i køkkenet og så kører jeg slagets gang lidt flydende ovenpå. Der kommer et øget fokus på det gastronomiske og hvad vi kan bruge de forhåndenværende råvarer til.

Men selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin!

Undervejs bliver retterne dokumenteret. Og der skrives efterfølgende fremgangsmåder på hvordan de er frembragt.
Vær opmærksom på at der fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.

Det bliver i København - præcis adresse annonceres senere. Og i modsætning til tidligere posemiddage, er det vigtigt at folk kommer præcis.

Alle kan tilmelde sig. Men førstegangsdeltagere prioriteres. Du får en bekræftelse via Wybra, hvis du har fået en plads.
Desuden markeres 5 års jubilæet for IWCFF - derfor kommer der muligvis lidt særligt indbudte.

Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen via Wybras frameldingsfunktion, så en anden kan få pladsen.

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle en drikkevare til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede (så ikke noget med at aftale råvarer i kommentartråden) - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op. Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og går stopmætte hjem.

Forvent 5-10 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten!

Det er gratis, udover råvarer og drikkelse, at deltage.

Jeg glæder mig! Vi ses!

Comments

Send me a mail regarding new comments
Vært er fundet!